Recensioner

6,8
Recensionsbetyg

Betygsfördelning

Städning
7,0
Bekvämlighet
6,1
Boendets läge
7,5
Faciliteter
5,8
Personal
7,8
Prisvärt
6,7

Recensioner

    Tomas
    se

    Recensionsbetyg

    4,6
    13 april 2018
    Slitet. Luktar mögel.
    Marie Velander
    se

    Recensionsbetyg

    7,9
    23 mars 2018
    Trafiken hördes lite för mycket.
    Sängen var skön.
    se

    Recensionsbetyg

    6,0
    5 mars 2018

    Tror inte att jag skulle vilja vara där igen.

    Fint frukost ställe, tror att det är äldre mysig caffé, men besvärad att personal gick och sopade golv medan man äter! Musiken för hög samt att han pratade högt i sin tfn. Hall tråkig, mörk, ostädat, ofräscht, luktar konstigt, samma med trappor. Hiss fungerar inte.
    Sängen skön. frukost ok fast inte mycket att välja. Toalett och dusch fin och fräsch.
    Mona
    se

    Recensionsbetyg

    6,2
    3 januari 2018
    Ofräscht med svartmöglig silikon i hörnen i duschen. Tog flera minuter innan det kom varmvatten och inte så varmt som man skulle önska. Tygklädda stolar/fåtöljer i rummet och i caféet såg rätt somliga ut och gav ett ofräscht intryck.
    Skön säng och att frukosten serverades i ett mysigt café
    Joakim
    no

    Recensionsbetyg

    5,0
    2 januari 2018

    Det var vandrarhemsstandard, gammalt och fult. Hade gärna betalt 250kr för en natt, men kostade 625.

    laith khalid yousif
    se

    Recensionsbetyg

    2,9
    27 december 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Kerstin
    se

    Recensionsbetyg

    7,5
    14 december 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se

    Recensionsbetyg

    7,5
    19 oktober 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se

    Recensionsbetyg

    5,0
    16 oktober 2017

    Vi kommer inte tillbaka

    Att det var sen frukost, så då hann vi inte äta någon, tunna plastglas på rummet
    Stort rum, städningen
    Sara Sánchez Glez
    es

    Recensionsbetyg

    7,9
    26 mars 2018

    Cosy place in the centre of Sarpsborg

    There was not a dryer in the bathroom, and no plugs in the bathroom either! Corridor looks old fashioned and it was not the cleanest part of the hotel... fortunately the room surprises. Receptionist was not informed of events at the area and didn't give much information (even if the ski competition is very famous there and took place that day in the park close to the hotel) TV has only Norwegian channels
    Beds are very comfortable, the room looks nice and it is big. It is in the CENTRE of Sarpsborg! Close to restaurants, shopping centre, shops and train station, what it is great ! I didn't hear a lot of noise even though there is a road next to the hotel windows. The breakfast room is renewed and quiet, with a lot of light. The food was very good!!!
    Gintas
    lt

    Recensionsbetyg

    6,2
    17 mars 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    MPETI
    gb

    Recensionsbetyg

    10
    25 januari 2018

    I had a very enjoyable stay and I recommend this hotel to everyone visiting Sparsborg

    N/A
    excellent location close to the shopping centre and bus and train station. Very polite and friendly staff, delicious breakfast and above all a nice and clean spacious room. I loved everything.
    se

    Recensionsbetyg

    5,0
    24 januari 2018
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Leocardia
    se

    Recensionsbetyg

    7,1
    22 januari 2018

    a place to sleap when you work away from home

    windou was imposible to open
    near to job
    Fauzia Jamac Saleebaan
    no

    Recensionsbetyg

    7,5
    22 januari 2018

    It was cosy place

    Non smoking area
    Location
    LEOCARDIA
    no

    Recensionsbetyg

    8,3
    20 december 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Egil Stray
    no

    Recensionsbetyg

    6,7
    2 december 2017

    Ok

    Knut
    no

    Recensionsbetyg

    7,9
    27 november 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se

    Recensionsbetyg

    2,5
    12 november 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    us

    Recensionsbetyg

    10
    4 november 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
Laddar recensioner