Anmeldelser

6,8
Anmeldelseskarakter

Pointfordeling

Rengøring
7,0
Komfort
6,1
Overnatningsstedets beliggenhed
7,5
Faciliteter
5,8
Personale
7,8
Værdi
6,7

Anmeldelser

    Finn
    dk

    Anmeldelseskarakter

    6,7
    1. marts 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Maria Bolm-Spohr
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,1
    13. februar 2018
    Badeværelset trænger til en opdatering
    Nemt at finde, god wifi og rimelig størrelse værelser
    Alexander
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    14. januar 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    dk

    Anmeldelseskarakter

    5,4
    31. december 2017

    Blandet bolsje

    Værelset mangler en læse/natlampe og lyset kunne kun slukkes henne ved døren. Jeg havde fået at vide i mailen, at jeg kunne tjekke ud kl. 6.30 men sad og venter på personale over en halv time.
    Receptionisten var hjælpsom, da jeg ikke var tilfreds med det første værelse pga lugt. Hotellet ligger centralt men der er alligevel stille om natten.
    dk

    Anmeldelseskarakter

    6,2
    30. december 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Jeanett Søberg
    dk

    Anmeldelseskarakter

    4,6
    23. oktober 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Morten
    dk

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    23. september 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Sara Sánchez Glez
    es

    Anmeldelseskarakter

    7,9
    26. marts 2018

    Cosy place in the centre of Sarpsborg

    There was not a dryer in the bathroom, and no plugs in the bathroom either! Corridor looks old fashioned and it was not the cleanest part of the hotel... fortunately the room surprises. Receptionist was not informed of events at the area and didn't give much information (even if the ski competition is very famous there and took place that day in the park close to the hotel) TV has only Norwegian channels
    Beds are very comfortable, the room looks nice and it is big. It is in the CENTRE of Sarpsborg! Close to restaurants, shopping centre, shops and train station, what it is great ! I didn't hear a lot of noise even though there is a road next to the hotel windows. The breakfast room is renewed and quiet, with a lot of light. The food was very good!!!
    Gintas
    lt

    Anmeldelseskarakter

    6,2
    17. marts 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    MPETI
    gb

    Anmeldelseskarakter

    10
    25. januar 2018

    I had a very enjoyable stay and I recommend this hotel to everyone visiting Sparsborg

    N/A
    excellent location close to the shopping centre and bus and train station. Very polite and friendly staff, delicious breakfast and above all a nice and clean spacious room. I loved everything.
    se

    Anmeldelseskarakter

    5,0
    24. januar 2018
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Leocardia
    se

    Anmeldelseskarakter

    7,1
    22. januar 2018

    a place to sleap when you work away from home

    windou was imposible to open
    near to job
    Fauzia Jamac Saleebaan
    no

    Anmeldelseskarakter

    7,5
    22. januar 2018

    It was cosy place

    Non smoking area
    Location
    LEOCARDIA
    no

    Anmeldelseskarakter

    8,3
    20. december 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Egil Stray
    no

    Anmeldelseskarakter

    6,7
    2. december 2017

    Ok

    Knut
    no

    Anmeldelseskarakter

    7,9
    27. november 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    se

    Anmeldelseskarakter

    2,5
    12. november 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    us

    Anmeldelseskarakter

    10
    4. november 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Glenn Erling
    no

    Anmeldelseskarakter

    6,2
    4. oktober 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Ken
    gb

    Anmeldelseskarakter

    5,8
    23. september 2017

    pretty grim

    Several flights of stairs and no lift caused my wife considerable pain and inconvenience. She could not face leaving her room for an evening meal. This aspect spoiled our trip.
    Hotelier and staff pleasant and helpful
Henter anmeldelser